

- Госпожице, много ми харесвате! Искам проблеми от вас.

- А защо не овце?
- Е, то беше веднъж!

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Ето я рецептата
С няколко съставки и минимални усилия правя най-вкусната баница
Трябва ви извара и около час време
Направете тази мераклийска баница за минути
Празникът, който е познат и като Лазарова събота, Лазарица, Лазар, е подвижен и винаги се пада в събота точно осем дни преди Великден
Сирни Заговезни поставя началото на най-големия пост през годината - Великия
Седмицата преди Месни заговезни се нарича „Чиста“, защото в сряда и петък задължително се спазва пост
Със съвсем малко усилия и няколко основни съставки ще приготвите пухкава и ароматна баница
Тази рецепта е толкова проста, че дори начинаещите в кухнята могат да я приготвят без усилие
да нямате кори в хладилника, няма страшно, защото тестото се приготвя сравнително бързо